CÉGISMERTETŐ:

Vállalkozásunk 1990-ben indult egyéni vállalkozásként, Bt-ként, majd 1994. óta Kft-ként működik.

Cégünk családi vállalkozás. Tulajdonosai 50-50 %-ban Kretz Ferenc és Kretz Éva. Ez meghatározza cégünk arculatát, melynek fő pillérei a becsületes munkavégzés, a piaci tisztesség, a cég iránt érzett felelősség.

Fő tevékenységi körünk szilárd hulladékkezelés, köztisztasági szolgáltatás, melynek keretében speciális felépítménnyel ellátott konténerszállító teherautóinkkal és nyitott hulladékszállító konténerekkel végezzük fuvarozói tevékenységünket.

Gépparkunk Mercedes és Man teherautókból áll.

Jelenleg 10 darab különböző  teherbírású és műszaki adottságú teherautóval dolgozunk, így a megrendelők igénye szerint bármilyen profilunkhoz kapcsolódó fuvarfeladatot el tudunk látni. Különböző méretű konténereink szintén a megrendelői igények kielégítését szolgálják.

HULLADÉKSZÁLLÍTÁSI ENGEDÉLLYEL RENDELKEZŐ CÉG!

A piaci igények kielégítése indokolta, hogy cégünk különböző méretű és alkalmazhatóságú rakodógépeket is megvásároljon, hogy a hulladék rakodásának, illetve elszállításának hatékonyságát ezzel is növelje, illetve megrendelőink igénye szerint gépi munkavégzést is vállalhassunk.

Magas színvonalú munkavégzésünkhöz elengedhetetlen a megfelelően, magasan képzett és erkölcsileg feddhetetlen munkatársak alkalmazása. Ezt cégünknél sikerült megteremteni, amit alátámaszt az elégedett, évek óta folyamatosan minket megbízó megrendelői kör és a cégünknél uralkodó teljesítményközpontú, egymást segítő légkör.

Munkánkat segíti Pilisszentiván határán lévő telephelyünk, mely cégünk székhelye is.                                        
Telephelyünkön a gépjárművek, gépek, konténerek kulturált tárolása megoldott.

Irodaépületünk nem csak a munkamenethez kapcsolódó szervezői, vezetői feladatok ellátásának színhelye, hanem dolgozóink pihenő, öltöző illetve tisztálkodási lehetőségét is biztosítja.

KRETZ és Társa Szállítási Kft.

MSZ EN ISO 9001:2001

2084. Pilisszentiván, Erzsébet park 2.

Tel.: 06 1/376 99 26; 06 26/567 097

Mobil: 06 30/991 2739; 06 20/315 2923

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .

 

BelépésKiemelt partner

Google PageRank

 

Gumiszervíz

 

Autóhifi beszerelés

 

 

Webdesign

 

Molinó gyártás